ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Ασφαλίσεις για Επιχειρήσεις και Ιδιώτες

Ασφαλίζουμε ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή σας

Ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου

  • Επιβατικά
  • Φορτηγά
  • Ταξί
  • Φορτωτές
  • Μοτοσικλέτες
  • κ.α.
Δείτε Περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

για να κοιμάστε ήσυχοι

Η κατοικίας σας κινδυνέυει περισσότερο απο όσο νομίζετε. Κλοπές διαρήξεις κίνδυνος πυρκαγιάς. Σας προσφέρουμε απεριόριστες δυνατότητες στην πιο συμφερουσα τιμή της αγοράς.

Δείτε Περισσότερα

Ασφαλίστε την επιχείρησή σας ενάντια σε οποιονδήποτε κίνδυνο με Μοντέρνες καλύψεις όπως Κατά Παντός Κίνδύνου – Απώλεια Εισοδήματος – Αστική Ευθύνη και εξασφαλίστε την απρόσκοπη και εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας ξορκίζοντας την κακιά στιγμή.

Δείτε Περισσότερα

Για αυτούς που επιθυμούν πλήρη κάλυψη για το σκάφος τους, όποιος κι αν είναι ο προορισμός τους, παρέχουμε τις πιο εξειδικευμένες καλύψεις σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Δείτε Περισσότερα

Ένας κρυφός κίνδυνος ελλοχεύει για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Ένας κίνδυνος ο οποίος αφού εμφανιστεί μπορεί να βγάλει εκτός προϋπολογισμού την επιχείρηση και να διαταράξει το ισοζύγιο της, γιατί ακριβώς κανένας δεν τον έχει προβλέψει.

Δείτε Περισσότερα

Δημιουργήσαμε και σας προσφέρουμε το πιο οικονομικό πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης.  H έκδοση του συμβολαίου γίνεται αυθημερόν

Δείτε Περισσότερα

Νιώθετε πως η κρατική σας ασφάλεια δεν μπορεί να καλύψει ικανοποιητικά τις ανάγκες σας και της οικογένειάς σας; Επιθυμείτε την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα και περίθαλψη για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Δείτε Περισσότερα