ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Εταιρεία Insurance Solutions

Αποτελείται από Έμπειρους Ασφαλιστικούς Πράκτορες με κύρια δραστηριότητα τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και ιδρύθηκε το 2018 από τον Αθανάσιο Κατσάνο, Ασφαλιστικό Πράκτορα με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες των ήδη πελατών της με αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσεις και με άριστη εξυπηρέτηση.

Ο Αθανάσιος Κατσάνος ξεκίνησε στον ασφαλιστικό χώρο ως Ανεξάρτητος Ασφαλιστικός Σύμβουλος το 2005 και στάθηκε αντάξιος των απαιτήσεων της ασφαλιστικής αγοράς, εξυπηρετώντας τους πελάτες του με συνέπεια, ειλικρίνεια και αξιοπιστία.

Η Insurance Solutions συνεργάζεται με όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες, έτσι ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα και λύσεις σε όλους τους Ασφαλιστικούς Κλάδους με στόχο πάντα την ικανοποίηση των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών της, με τις πιο οικονομικές προτάσεις για ένα ασφαλές μέλλον.

Για εμάς η φιλοσοφία της Ασφάλειας είναι η σωστή κάλυψη της ασφαλιστικής ανάγκης του πελάτη μας και όταν επέλθει ο κίνδυνος να γίνει Άμεσα η Αποζημίωση του.

Η Insurance Solutions θα συνεχίσει την δυναμική της πορεία με στόχο να είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της με σεβασμό και ήθος.

Σήμερα η Insurance Solutions δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και έτσι δημιουργήθηκε το site e-insurancesolutions.gr ώστε να μπορούν on-line να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες σας.

Μέσω του site μας e-insurancesolutions.gr έχετε τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Να ασφαλίσετε το όχημα σας on-line προς τo παρόν σε μία ασφαλιστική εταιρεία και να παραλάβετε απευθείας το συμβόλαιό σας στο email σας.
  • Να ασφαλίσετε το σκάφος σας on-line και να παραλάβετε απευθείας το συμβόλαιο σας στο email σας.
  • Να επιλέξετε την ταξιδιωτική ασφάλισή σας on-line και να παραλάβετε απευθείας το συμβόλαιό σας στο email σας.
  • Να μας αποστείλετε αίτημα ώστε να παραλάβετε την προσφορά σας στο email σας σε κλάδους οχημάτων, κατοικίας, επαγγελματικών χώρων.
  • Να μας αποστείλετε αίτημα για να παραλάβετε της προσφορά σας στο email σας σε κλάδους Ζωής ,νοσοκομειακών προγραμμάτων, αλλοδαπών, σύνταξης, επενδυτικών προγραμμάτων, αστικές ευθύνες, νομική προστασία και άλλες ασφαλίσεις.

Γιατί να μας επιλέξετε

Με μοναδικό προσανατολισμό την απόλυτη ικανοποίηση των προσωπικών απαιτήσεων κάθε πελάτη το γραφείο μας σας προσφέρει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα εξασφαλίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Αξιοπιστία, Συνέπεια & Εμπιστοσύνη

Είναι οι 3 βασικοί άξονες που κινείται η εταιρεία μας, τιμά την υπόσχεσή της για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και ποιότητα σε όλα τα στάδια των συναλλαγών της.

Αξιόπιστη σχέση με τον πελάτη

Δεν επιζητούμε απλά και μόνο την πώληση ενός προϊόντος, αντιθέτως επιζητούν το χτίσιμο μακροπρόθεσμων σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Εμπειρία και γνώση του προϊόντος

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα σωστά προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες τους  και να ενδιαφερόμαστε για τα προβλήματά και τις απορίες τους οποτεδήποτε και οπουδήποτε παρουσιάζονται.

Άμεση απόκριση. Το κάνουμε στην ώρα του.

Κάθε στιγμή όταν μας χρειασθείτε, οι υπηρεσίες μας και το προσωπικό μας βρίσκονται στην διάθεση σας.